Ce \i-ai dori s[ afli despre Cupcake Philosophy?

Intreb[ri frecvente

Cum sunt livrate produsele?

Poți veni să ridici comanda direct de la magazinul nostru din Piața Victoriei, Bdul. Nicolae Titulescu, nr. 4-8, la parterul clădirii America House sau ți-o putem livra în București și județul Ilfov, contra cost.


În ce condiții sunt preparate produsele oferite de Cupcake Philosophy?

Produsele Cupcake Philosophy sunt pregătite în laboratorul propriu, care deține certificarea HACCP - sistem de management al siguranței produselor alimentare bazat pe evaluarea și prevenirea riscurilor.


Pot copiii consuma aceste produse?

Știm cât de mult le plac dulciurile copiilor. Fiul nostru ne-a ajutat să înțelegem foarte bine cam cât de mult. Tocmai de aceea, pentru că el este consumatorul nostru numărul 1, am avut dintotdeauna grijă ca produsele noastre să fie bune pentru copii. Folosim doar ingrediente proaspete, de cea mai bună calitate.


Puteți tine cont de alergii la anumite ingrediente în prepararea produselor?

Sigur că da, te rugăm să specifici alergiile celor care le vor consuma atunci când plasezi comanda și vom face tot posibilul să preparăm produsele conform cerințelor tale.


Cum comand?

Te invităm să vizitezi secțiunea "How to order". De asemenea, îți stăm cu drag la dispoziție telefonic, la numărul 0726 05 05 68 sau prin e-mail, la: ioana@cupcakephilosophy.ro.


Care este comanda minimă?

6 cupcakes, la care se pot adăuga multipli de 6.


Ce fel de ingrediente folosiți?

Cupcake Philosophy se creează doar din ingrediente premium: unt din țările nordice, unt franţuzesc din Normandia, medaliat la Paris sau unt rafinat din România, păstăi de vanilie din Madagascar, făină de calitate superioară, ouă și zahăr extrafin. Toate decorațiunile sunt comestibile, lucrate manual din pastă de zahăr, în afară de situațiile unde se menționează elementele necomestibile.
Nu facem niciun fel de rabat de la calitate și prospețime, iar pentru a ne asigura că oferim gusturi autentice, pentru anumite produse folosim ingrediente speciale importate.


În ce măsură se pot personaliza cupcake-urile?

În funcție de preferințe, toate componentele pot varia: blatul, crema, elementele decorative și culoarea hârtiei cupcake-ului.


Pentru comenzile de evenimente, oferiți și sesiuni de degustare?

Da, stabilim telefonic care ar putea fi sortimentele potrivite și apoi te invităm să savurezi Cupcake Philosophy în magazinul nostru.


Daca am un eveniment, mă puteți ajuta cu sugestii de personalizare?

Cupcake Philosophy oferă și recomandări pentru evenimente. Ne face o deosebită plăcere să fim alături de tine nu doar în ziua evenimentului, ci și în perioada pregătirilor. Cupcake Philosophy îți stă la dispoziție cu sesiuni de degustare și sugestii în privința aromelor, elementelor decorative, a culorilor, precum și a temei alese pentru eveniment. Vom discuta cu atenție toate aspectele, în cel mai mic detaliu, astfel încât evenimentul tău să fie un adevărat răsfăț.


Pe perioada evenimentului, îmi puteți oferi și recuzita potrivită pentru cupcake-urile alese?

Da, la cerere, vă putem asigura și recuzita asortată cu deserturile alese.


Cum s-a născut Cupcake Philosophy?

Cupcake Philosophy este o afacere de familie, pornită din dragoste și pasiune pentru dulciuri. Eu sunt Ioana, mama care a descoperit plăcerea de a bucura simțurile celor dragi pregătind cupcake-uri, iar Patrick este băiețelul meu cuminte, care m-a ajutat să testez toate combinațiile posibile. De aceea am fost foarte atentă ca produsele noastre să conțină doar ingrediente sigure, ca să poata fi oferite cu încredere copiilor. Iar Andrei este tatăl care a ajutat ca toată bucuria cupcake-urilor să nu rămână doar la noi în casă, ci să se poată răspândi și în alte familii, la ocazii speciale sau pur și simplu sub formă de cadou, printre prieteni. Găsiți povestea completă în secțiunea "Cupcake Philosophy".